NO a Tonio Borg com a comissari europeu de salut i consum.

Tonio Borg, ex-ministre maltés

Compromís ens sumem a la campanya de la FELGTB per a demanar al eurodiputats el vot en contra de la designació de Tonio Borg com a comissari europeu de salut i consum.

Tonio Borg, ex-ministre de justícia a Malta es va oposar fermament a nombrosos drets de les dones en matèria reproductiva i sexual, fent fins i tot en 2004 campanya a favor de que la prohibició de l’avortament estigués reconeguda per la constitució maltesa. Va mostrar el seu rebuig amés a la legalització del divorci, a protegir els drets dels inmigrants i a reconexeiment de nombrosos drets LGTB, ect.

Per tots aquests motius i per tenir una conducta contraria a nombrosos articles de la Carta Fonamental dels Drets Humans de la Unió Europea, Fran Ferri, diputat de Compromís a les Corts Valencianes i activista pels drets de les persones LGTB demana en la seguent carta ( http://franferri.com/post/36061299425/senyor-a-eurodiputat-da-soc-fran-ferri-diputat ) el vot en contra per part dels eurodiputats populars a la designació de Tonio Borg com a comissari europeu de salut:

“Senyor/a eurodiputat/da,

Sóc Fran Ferri, diputat en Les Corts Valencianes pel Grup Parlamentari Compromís i activista dels drets de les persones LGTB, i em pose en contacte amb vosté per tal de demanar-li que vote contra la designació de Tonio Borg com a comissari europeu de Salut.

Les declaracions i postures polítiques d’aquest candidat contra els drets de les dones i del col•lectiu LGTB són totalment contraris als drets fonamentals que reconeix la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea, tant en l’àmbit de la no discriminació per orientació sexual com en el de la igualtat entre homes i dones.

Es per això que, en nom del meu grup polític, com a membre del parlament valencià i com a ciutadà europeu que que no vol veure els seus drets lesionats per la lgtbfòbia de Tonio Borg, et demane que en la votació que tindrà lloc el proper dimecres es pose al costat de la igualtat i dels drets de tots els europeus i rebutge la designació de Tonio Borg com a Comissari europeu de Salut. 

Sense més, agrair-li la seua atenció,

Fran Ferri i Fayos

Diputat de Compromís a Les Corts Valencianes.

Si vols pots donar suport a aquesta iniciativa signant la petició a la web Change.org en el seguent link ( https://www.change.org/es/peticiones/no-a-la-ratificaci%C3%B3n-de-m-tonio-borg-como-comisario-europeo-de-salud# )

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *