Compromís per Torrent insta l’alcaldia perquè l’Ajuntament es solidaritze públicament en el dia internacional de la lluita contra l’homofòbia

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer ha presentat tres peticions, adreçades a alcaldia, en el dia mundial de la lluita contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Vicent Beguer ha expressat que haguera preferit una moció conjunta adreçada al Ple de Torrent, però el proper Ple ordinari és el dia 4 de juny, 18 dies després de la celebració d’aquest dia internacional, motiu pel qual ha adreçat les peticions directament a l’alcaldessa de Torrent.

En la seua sol·licitud, Compromís transcriu la declaració institucional del col•lectiu LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals), i insta a l’alcaldessa, com a màxima representant de l’Ajuntament, a manifestar-se públicament contra la persecució, la tortura i les execucions que patixen aquestes persones arreu el món.

També es demana que es comunique aquesta declaració solidària a les principals associacions LGTB valencianes i a la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals.

Finalment Compromís ha demanat a l’alcaldessa, com a gest simbòlic, que autoritze la penjada de la bandera de l’arc iris en un lloc visible de la institució, per a mostrar la solidaritat de Torrent davant els milions de persones perseguides i discriminades per la seua orientació sexual.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *