Ferri: “Un Consell sense criteri torna a demostrar l’homofòbia instal·lada en el PP”

Compromís critica la nova bandada del Consell en retirar el criteri favorable a la Llei per la igualtat LGTBI

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui la retirada per part del Consell del criteri favorable que havia expressat a la presa en consideració e la proposició de llei integral per la igualtat efectiva de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i contra la discriminació pe orientació sexual o identitat de gènere, presentada pel grup socialista a Les Corts.

Segons ha explicat Ferri “el Consell s’escuda en un informe del ministeri per a canviar de criteri però ningú dubta que el que s’amaga darrere és la divisió interna en el Partit Popular on, desgraciadament, encara triomfen les posicions més ultres i homòfobes. Estem davant d’un partit desconnectat de la societat valenciana, que és moderna, oberta i tolerant cap a la diversitat d’orientació sexual o identitat de gènere”.

“Amb esta decisió el govern del Partit Popular es posa al costat de les posicions més ultres del seu partit i deixa abandonades a totes les persones que dia a dia pateixen agressions o mostres de discriminació per sentir-se de manera diferent o estimar a persones del seu mateix sexe.”.

“Lamentablement, no ens sorprèn esta negativa perquè el Partit Popular ja havia rebutjat anteriorment totes i cadascuna de les propostes de Compromís per a lluitar per la igualtat LGTB en l’àmbit educatiu, policial, laboral o de la tercera edat. El que si que ens sorprèn és que el Consell faça el ridícul i canvie de criteri de manera tan abrupta” ha conclòs Ferri.


Ferri: “Un Consell sin criterio vuelve a demostrar la homofobia instalada en el PP”

Compromís critica el nuevo bandazo del Consell al retirar el criterio favorable a la Ley para la igualdad LGTBI

El portavoz adjunto del grupo parlamentario Compromís, Fran Ferri, ha criticado hoy la retirada por parte del Consell del criterio favorable que había expresado en la toma en consideración e la proposición de ley integral para la igualdad efectiva de personas lesbianas, gais, transexuales, bisexuales e intersexuales y contra la discriminación pe orientación sexual o identidad de género, presentada por el grupo socialista en Les Corts.

Según ha explicado Ferri “el Consell se escuda en un informe del ministerio para cambiar de criterio pero nadie duda de que lo que se esconde detrás es la división interna en el Partido Popular donde, desgraciadamente, todavía triunfan las posiciones más ultras y homófobas. Estamos ante un partido desconectado de la sociedad valenciana, que es moderna, abierta y tolerante hacia la diversidad de orientación sexual o identidad de género”.

“Con esta decisión el gobierno del PP se pone al lado de las posiciones más ultras de su partido y deja abandonadas a todas las personas que día a día sufren agresiones o muestras de discriminación por sentirse de manera diferente o querer a personas de su mismo sexo”.

“Lamentablemente, no nos sorprende esta negativa porque el PP ya había rechazado anteriormente todas y cada una de las propuestas de Compromís para luchar por la igualdad LGTB en el ámbito educativo, policial, laboral o de la tercera edad. Lo que sí que nos sorprende es que el Consell haga el ridículo y cambie de criterio de manera tan abrupta”, ha concluido Ferri.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *